Nuffnang

07 February 2014

E-Day Adik Ipar

Assalamualaikum.

last week masa cuti CNY, ayu balik muar 4 hari. 2 hari kan ayu fulltime kat rumah MIL. hehe.. even ada gak curi tulang gi dating kejap hihihi.

Kitorang sponsor kek hantaran untuk adik ipar. Macam biasa lah, ayu tempah kat favorite Fiqah Rich Cake a.k.a Kak Yun. 

Kalau yang dok sekitar Muar boleh sangat order. Murah ok. Sedap lak tu. Kek tunang ni request oleh orang yang nak bertunang tu sendiri. Dia nak perisa cekolat, maka nya akak ipar order lah. hihi. Lupa lah topper dia tu pakai apa, tapi bukan fondant yang pasti.. nampak cam keras, tapi sebenarnya krim tu. hehe

ni kek dia.

Dulu masa birthday mak & adik, ayu beli situ gak. entry di sini. Kalau kek birthday lebih murah dari kek kawin/tunang tu sebab pakai fresh krim. Fresh krim sedap, yang tak sedap tu icing tu.

repost gambar lama

Ni pulak kek nikah hantaran ayu. Siap free delivery dan free 6 biji cupcake lagi haritu. Free 6 biji cupcake tu kira hadiah kawin dari kak yun lah. Sedap hokey. Tapi gambar cupcakenya tak ambil pulak. Maklum..bz sangat.

kek hantaran nikah kite. :)

eh macam lari tajuk je kan, hihi.. tak pe tak pe, promote kek kawan. hihi. Yang baik,murah,sedap...kita share lah sama-sama.

di apit abang dan akak ipar
Ni ajelah kot gambar kitorang sama-sama. Ayu dan zam bz sangat on that day. haha. Tulang belakang katakan. hihihi.

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik keknya.

brick said...

OMG! Look at those butterflies!

nik ros said...

lawa la hiasana kek nyer.

Mar Mansor said...

cantik kek tu..muar ye..ingatkan area JB..huhu