Nuffnang

04 February 2014

DIY : Idea Reben Ikat Langsir

Assalamualaikum

just nak sharing idea DIY yang ayu pernah buat. Ni ayu buat untuk langsir bilik ayu di rumah kampung.

ikat langsir

Simple dan senang. Caranya... Buat bunga yoyo besar 1 biji, bunga yoyo kecil 1 biji dengan warna berbeza.. Kemudian tepek je button m&m di tengah. Dan gamkan reben di belakangnya.

Dan sekarang mak request buat untuk semua langsir. 

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comel

msredcheesecake said...

comel je... senang je kan... kene rajin je

Aku Penghibur said...

alamak cantiknya ..kreatif

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

Ayu Zan said...

@msredcheesecake tu la kak.. ape2 kena rajin.hehe

Ayu Zan said...

@Nurzakiah Hanum tq dear

Ayu Zan said...

@Aku Penghibur tq :)

Nurul said...

Rajin & kreatif .... ^__^

CXopportunities said...

wah cntik! blh la buat tuto lps ni ayu. :)

dilaella Ella said...

kreatif dan cantik. nak buat mcm ni juga lah thanks ayu :)