Nuffnang

24 February 2014

Cotton Beg

assalamualaikum

Sorry kalau ada yang singgah sini tapi balik-balik entry sama. Biasala la kan.. ada masa busy sangat dan mood ke laut jadilah begini. Yela,.. bila penat, mood blogging pun tiada. hari-hari bukak blog sendiri tengok entry lama je. hihi.

oklah, just nak share.. hari tu ayu ada buat beg tote satu set kan? lepas-lepas tu ayu ada buat lagi beg tote tu. tapi kaler lain. Kiranya ada 2 set lah. dan dah pun settle. hehe.

set beg
pastu, ayu pun tambah brooch kat beg. kiranya, kalau brooch tu nak tanggalkan dan letak kat tudung pun bole. hihi.. salah satu nya, pembeli jadikan hadiah buat seseorang. siapa? ayu pun xtanya..anak dia kot.

merah
pepel

dan masa free tu ayu buat juga coin purse. ada lah beberapa biji ni. ayu jual lah RM 5 sebijik. hihi. suka-suka je untuk budak-budak. 

coin purse pelbagai perisa

hehe. entry basi ni kan. tapi tak pelah, hihi. just sharing...

5 comments: