Nuffnang

03 February 2014

Random Giveaway Oleh ctfand.com

Assalamualaikum.

lama dah ayu tak update kan? Bz cuti kalini di kampung. Ayu join GA anjuran kak ctfand ni sebab akak ct alertkan ayu di email.TQ kak.. hihi. kalau tidak, mungkin tak perasan. ni dah free sebab dah habis cuti, baru bole join GA beliau.

klik untuk join

Kalau korang berminat nak join sama memeriahkan GA beliau, klik banner atas ya. :)

Tamat : 12 Februari 2014


6 comments:

Kisah Si Dairy said...

good luck ye

Nurzakiah Hanum said...

good luck

ctfand said...

tq sudi join ayu..heheh.. nanti kita tengok sapa yg kena.. :)

NASZ said...

good luck.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Khir Khalid said...

Good luck Ayu.. :)

ctfand said...

salam ayu, peserta bertuah telah diumumkan. walaupun tak bertuah, terima kasih kerana sudi join segmen akak ye...