Nuffnang

07 February 2014

Sunset di Tanjung Emas Muar

Assalamualaikum

ehem. tak habis story lagi mengenai aktiviti masa cuti CNY. hihi

dalam pada ayu dan suami sibuk di rumah MIL sebab adik suami bertunang, suami sempat ajak curi tulang gi berdating di tg emas. Biasanya sape dok muar atau sekitarnya mesti tahu tempat ni kan? Tanjung Ketapang tempat monyet, tanjung emas tempat bersiar-siar. Ayu gi tempat yang tak ada penghadang tu, area sebelah masjid besar tu. Ingat nak tengok sunset, tapi malas pulak nak sampai ke magrib.

tepi sungai muar.

batu batu. air surut ketika ni

budak budak ramai

best!

Masa ayu gi ni waktu petang-petang dalam kul 6. Ramai betul orang jam tu. Mungkin sebab ramai cuti CNY.

dating kejap. hihi

Lepas dating tu, sempat menyinggah ke rumah mak ayu jap, lepas magrib gerak balik rumah MIL.. Maklumlah, kite Muar, Suami kat serom, Ledang je. Bonus disitu. hehe

7 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

terbaik....

brick said...

Like the 1st photo of sun set. Priceless...

Ayu Zan said...

@brick thanks. but using phone camera only.. not very sharp.

Ayu Zan said...

@Muhammad Khairuddin Lim :)

Nadya Dyana said...

bestnya :D

nik ros said...

cantik la. best tu

Khir Khalid said...

Mmg best.. dulu masa kecik2 slalu duduk kat situ.. baru2 ni bawak family jln2 kat situ siap ajak anak2 tengok monyet kt ada satu area tu.. best.. :)