Nuffnang

29 January 2014

Testimoni Pelanggan Tasbih

Assalamualaikum

Semalam kat entri ini, ayu cakap nak share testimoni pelanggan tasbih kan. So, ayu share beberapa ya.. :)
alhamdulillah. :)
Customer ni beli banyak for her wedding... Syukur beliau sukakannya..

sempat pun.. syukur.. :)

Customer di atas ni dia order 1 minggu sebelum nak guna. Untuk aqiqah baby dia. Last minit sangat-sangat. Tapi, kalau just order tasbih without packaging doorgift, pasti sempatlah. Sebab boleh terus pos. :) jadi, lepas cuti CNY ni, sesiapa yg rasa tinggal 1 minggu nak majlis, masih sempat lg order. 

order 600 :)

Customer yang ni pulak, asalnya beliau order 10 pcs sahaja sebab nak cek kualiti tasbih katanya. Then, keesokkan harinya bila dah tengok tasbih mini pesona tu,alhamdulillah terus add order lagi 590 pcs untuk majlis walimah beliau. :) In Sha Allah tak kecewa dengan kualiti dan kecantikan tasbih tu. :) 

Kalau ada yang minat, nak beli tasbih sahaja secara borong atau nak beli yang siap di pack doorgift, just PM ayu. 

Ayu.
call/sms : 0103787836
email : ayuzan@hotmail.com

7 comments:

ikhwan yusuff said...

wah.....:D

Nurzakiah Hanum said...

:)

MyCherita said...

Salam ukhwah, 1st time datang ke sini.. done follow anda.... dari : http://thescreammer.blogspot.com/

Nadya Dyana said...

bagus :D

cik atie said...

Alhamdulillah... Hihi...

msredcheesecake said...

Waa bagusnya... Dapat dr mana? Msia ke dari luar?

Ayu Zan said...

@msredcheesecake luar kak...