Nuffnang

15 January 2014

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

Assalamualaikum.

Hadiah utama RM 300 woo.. siapa taknak. Jom join sama.. Nile.com bermurah hati nak kasi angpau tahun ni. Siapa yang bertuah akan terpilih la nak memenangi cabutan bertuah ni. Jumlah keseluruhan RM1000 akan di agihkan.

Kalau dapat RM300 , Bestnyaa... belum dapat pun dah macam-macam perkara dirangka dalam otak ni. Paling nak sekali, balik kampung belanja family lah... dan juga boleh spend sikit duit untuk fikirkan hadiah nak birthday suami tersayang. hoho

Nak join? Jom KLIK sini.



Closing Date is 21/01/2014 - 12pm

HADIAH -

2x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 seorang
4 x Pemenang bertuah akan mendapat RM100 seorang

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

Yumida Huda said...

all d bez buat ayu
moaga ade rezki nnti

Mama Darwiish said...

best of luck :)
saya join juga he :0