Nuffnang

19 January 2014

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Assalamualaikum

Ayu terpesona dengan GA anjuran blogger Syuhada ni. Hadiahnya memang best sangat. Dapat Handphone comel untuk pemenang Top Referral dan Minyak Wangi untuk pemenang berdasarkan random. Jadi, Ayu pun try lah. Kot kot lah ada rezki, Alhamdulillah, jika tak ada pun, ayu tetap happy sebab dapat turut menyokong aktiviti para bloggers. :)

Link GA - Klik Banner untuk Join

Syaratnya pun mudah je, tak ada langsung kena klik iklan atau sebarang syarat sukar... follow google, follow blog dan like fb serta buat entry. Rasanya itu syarat yang simple. :)

Senarai Hadiah

Top Referral

Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu)  + RM 50.00 x 4 pemenang


Random

Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang


Jom join!

TAMAT : 31hb Januari 2014

11 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ayu. semoga berjaya dan murah rezeki ya (",)

Nadya Dyana said...

all the best ^^

Zamani Abe said...

asyik nak join.. adess

Syuhada Baharudin said...

salam perkenalan Ayu.
terima kasih sudi join.
wish you all the best (^_^)

Kenit Cinonet said...

all the best dear :)

Aku Penghibur said...

selamat bersegmen ^_^

memmet lenggeng said...

All the best ayu...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga berjaya ayu.. :D

Khir Khalid said...

Good luck Ayu.. :)

arina abdul rahman said...

Assalamualaikum..Singgah dari GA yg sama.Jemput singgah ke blog :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

memmet lenggeng said...

All the best ayu