Nuffnang

12 January 2014

Pelamin Mini Jadi Perhatian

assalamualaikum

alhamdulillah. tak sangka pelamin mini masa nikah haritu jadi perhatian blogger zamani. Malah, siap sharing entry berkaitan mini dais yang simple dimple tu lagi. Mungkin pelamin mini simple ayu bukanlah boleh menjadi tandingan pelamin pelamin sewa yang lebih full spec tu, tapi ayu rasa, itu lebih dari mencukupi untuk ayu yang lebih menyukai kesederhanaan.


terima kasih ya saudara zam..tak marah pun saudara print screen tu. Mana tahu, pelamin simple dan jimat tu mampu menjadi idea bagi B2B di luar sana yang nak cari inspirasi yang mudah di realisasikan.

terharu rasa, sebab ayu sangkakan pelamin simple seperti tu bakal dipandang sepi aje. hihi.

Link ke entry mini dais ayu tu.

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hi
anum stop here n follow u back
keep in tocuh

memmet lenggeng said...

simple tapi menarik

msredcheesecake said...

simple ke? cantik je... betul...

nuyui a.k.a miss YUI said...

tetap cntik..apa yg pntig smua jalan lncr..

Khir Khalid said...

Cantik & mmg menarik.. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

simple tapi cantik.. yang penting DIY.. :D

Mar Mansor said...

kretif..sangat berbakat..sapa cakap buat sndri tak cantik?cantik la tu

Zamani Abe said...

thanks untuk entri ni :))

btw, sb zam suka idea ni- dlu pernah gak ada angan2 nak baut pelamin sendiri.. hehe

dilaella Ella said...

cantik suka tengok pelamin tu :)

Ayu Zan said...

@Zamani Abe in sha allah zam mest bole buat lg hebat

Ayu Zan said...

@dilaella Ella dila lg kretip

Karya Mahirah said...

oklah ni... creatif... skang ramai yg buat sendiri je pelamin...