Nuffnang

09 January 2014

Guest Book Corner Yang Simple

Assalamualaikum

haritu ayu ada share tutorial DIY guest book disini.

harini ayu nak share ape yang ayu letak kat atas meja guestbook tu.


TADAAaaa.. tu dia. simple je kan. hihi

guest book murah
my GB

cume kat gelas kaca tu ayu ada tambah ribbon. tapi tak snap pula sebab last minit. hihi.. in sha allah GB ni ayu akan upgrade untuk di bawa ke majlis walimah ayu nanti. Just sambung je sebab mukasurat kosong masih ada.

dan atas beberapa pertanyaan dan mendengar keluhan rakan-rakan yang dok survey Guestbook ni mahal sangat nak beli, ayu rasa, ayu nak ambil tempahan untuk buat Guest book corner ni. Tapi pakej yang ayu tawarkan memang yang murah-murah je la. sebab kalau dok google, semua pakej GB corner ni mahal belaka. Ada yang GB tu je dah RM 130++. uih, mahai! sayang duit. 

Kot kot ada yang nak tempah Guestbook versi jimat macam ni, Just email ayu ya : ayuzan@hotmail.com 


jangan risau, harga ayu letak murah je. Takde ratus ratus. cume RM 60 untuk item dibawah.

ayu tawarkan 3 item di Guestbook corner :
  • Guestbook - ada nama (dalam kertas tebal 40 pages)
  • Pen - love - siap balut dengan reben (4 pcs)
  • frame - siap hiasan. ada ucapan/nama yang di raikan (cth : wedding, akikah atau apa-apa)
sms : 0103787836 untuk tempahan. 

10 comments:

msredcheesecake said...

simple n cute...kaler pun cantek

Khir Khalid said...

Menarik.. warna pun cantik.. tahniah Ayu & hubby.. :)

sYiRa LoKMaN said...

menarik tertarikkk comel habis ! ..hehe

Anonymous said...

Aq x prasan pon corner guest book ni ritu.tak leh nk conteng2.huhu. -zin

Aminin said...

salam...memang chumel laaa ^_^

Hafiza AizZawa said...

kreatif, cantik dan menarik.. >_<

Akeyla Azmi said...

awwwh cantik sangat :DDD

Nurul Farahizzati said...

comel jeer... buat sendiri, lebih bermakna ;)

Norhasniza Khalid said...

bagus cara ayu ni, jimat! cantik pulak tu, jangan lupa jemput mama.... hihi

Cik Mun said...

buat sendiri lagi jimatkan :)