Nuffnang

16 January 2014

DIY Nikah : Bantal Cincin

update : Ayu buka tempahan bantal cincin. PM ya.. Murah je.. RM 30 je untuk design di bawah atau lebih kurang dibawah. email je : ayuzan@hotmail.com / atau PM fb : Ayu Zan Gallery


Assalamualaikum. 
ayu teruskan dengan entri DIY Project yang lepas-lepas ya. 

Masa tu dah last minit juga, dalam 1 minggu sebelum, encik suami tanya, nak letak cincin macamna ya. setelah google, dapatlah idea-idea yang meletakkan cincin di atas bantal comel comel belaka. Dan, ayu pun laju-laju terus DIY.

Maka terhasillah seperti di bawah.

bantal cincin

Bunga-bunga pink tu ayu diy juga. Bunga yoyo. tutorial di sini. Tapi bezanya, ayu lekatkan manik 3 biji.

da senget-senget. ni gambar esok harinya. hihihi


senang je nak buat, dan kalau korang ada masa dan bajet lebih, boleh hias dengan lebih ekslusif.


sekian,

moga dapat menginspirasikan kalian yang memerlukan.

17 comments:

Maya Omar said...

comelnyer bunga2 pink tu..:)

Mar Mansor said...

cantik hasilnya ayu..

TelingaBulat said...

kreatif ayu ni ;)

cik atie said...

cantik... atie tak terfikir lagi nak letak cincin cam ne... huhuhu...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ayu, comelnya. kreatif la awak ni. suka tengok :)

Cik Mun said...

cantik :)

msredcheesecake said...

nampak senang nak buat... dan hasil nya gorgeous la...pandai la ayu diy...

* OZIE MAHSA said...

comel bantal...tq idea tu..nanti boleh akak buat juga hehe...

memmet lenggeng said...

comell je...

Zamani Abe said...

comey gileww

Khir Khalid said...

Cantik.. mmg menarik.. :)

Ayu Zan said...

@cik atie atie kretip.. mst ada idea

Ayu Zan said...

@Sheila Salim waalaikumsalam TQ..

Ayu Zan said...

@msredcheesecake hihi. biasa je kak.

Ayu Zan said...

@* OZIE MAHSA sila kan akak

Ayu Zan said...

@Zamani Abe :) tq

Ayu Zan said...

@Khir Khalid tq en khir