Nuffnang

28 January 2014

DIY Nikah : Gubahan Coklat Hantaran

Assalamualaikum

Ayu ingat tak de ape dah nak share mengenai DIY nikah haritu. Tapi memandangkan ramai yang google tersangkut kat blog ayu mencari gubahan coklat hantaran. Gambar hantaran ayu share haritu agak kabur dan tak jelas. (memang sangat tak nampak).

Agak ayu dah lebih 5x dah cume ayu je tak sempat nak review.



So, ni ayu share ya, simple je dari ayu.  Just main pacak-pacak bungkusan beg coklat tu. dan cari bakul comel, kemudian isi penuh coklat kecil cadbury + choclairs. (actualy, bawah dia ayu isi kertas, sebab , bakul tu dah isi 2 kotak coklat kecil+choclairs pun tak mahu penuh juga. Agar nampak penuh ayu letak la kertas carik-carik belah dalam dia. hahaa. (harap jangan ada yang follow)


Yang bawah ni dari pihak lelaki. Yang ni cun. Suka ayu.. beli 1 bakul dan hias ikut tema, sumbat je banyak-banyak gula dan coklat. Muai sangat. sebab diorang kasi gula-gula tu banyak sangat-sangat. Puas ayu agih pada sedar mara. hehe. Suami kata, ni mak saudara beliau sponsor. 


Di harap 2 jenis gubahan ni dapat bantu para b2b yang sedang menggali idea tu. :)