Nuffnang

25 January 2014

Gambar Nikah Dari OP


assalamualaikum

Semalam ayu jumpa dengan sepupu merangkap OP ayu namanya Rasul. Haritu hired dia untuk ambil gambar nikah. Ramai sedara cakap gambar dia bagus. Tak amik apa-apa pakej, just guna khidmat fotografi beliau untuk ambil gambar dan masuk dalam hardisk je. Tapi serius tak nyesal pilih beliau sebab beliau seorang OP yang rajin. :)

Ayu memang plan nak printing sendiri. Sebab, ingat nak combine sekali dengan gambar walimah nanti.

So, ayu share sikit-sikit lah ye gambar nikah ayu. Just a simple kenduri among sedara mara terdekat sahaja. Simple pelamin DIY tu just untuk prop amik gambar je. hihi. In sha allah nanti walimah pun bakal jd prop amik gambar lg. cume mungkin nak modified sikit warna dan jadikan besar.

Jom layann.. Gambar bawah ni semua tak edit pape lagi. Tapi, da ok kot. hihi.


my wali. Adik lelaki saya. Sejuk tangan dia kalah pengantin.hehe
Aku terima nikah. Baju putih songkok haji tu saksi nikah ayu merangkap guru ngaji ayu. Dan baju hijau tu sorang lagi saksi.
sesi sarung cincin
serah mas kahwin.

we are husband & wife
orang penting dalam hidup kami. MOM, MIL, FIL. Redha kalian kami syukuri.... 

cinta hati saya. adik beradik dan mak tersayang.

ayu suka photo ni. so candid. Tu nama dia alamul huda, anak sulung kawan sebelah ayu tu. kerja dia malam tu adalah berlari. hihihi... comel gila sikecik tu. 

Kat atas ni 7/9 adalah classmate/schoolmate masa sekolah menengah. Ayu memang invite sikit je. Sebab lain-lain in sha allah walimah baru undang. Kawan ayu, kawan suami juga. Kami kan classmate dulu dulu. haha.

adik beradik mak.

ntah bila gambar ni

unexpected! tiba-tiba ada kek. haha

muka ayu? muahahahha.. pelik disitu.

Okay.. sekian. :) 

15 comments:

cik atie said...

Cantik baju ayu tu... Hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntiknyaaa..

TelingaBulat said...

ayu nk bgtau..ayu cntik!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ayu, sheila suka outfit kamu. comel sangat! alahaiii rindu time2 nikah dulu. hihi. alhamdullilah berjalan dengan lancar >__________<

Ayu Zan said...

@cik atie jenis baju kurung biasa je atie. polos je. kurang minat kurung moden.

Nurul said...

Simple tapi cantik... ^__^

Ayu Zan said...

@Nurultq kak nurul

Ayu Zan said...

@Sheila Salim waalaikumsalam... :) outfit kite simple je awak..

Ayu Zan said...

@TelingaBulat tb.. malu ayu. hihi..t q

Ayu Zan said...

@nuyui a.k.a miss YUI tq yui

Khir Khalid said...

Alhamdulillah.. meriah & penuh kenangan manis.. Tahniah.. :)

Mar Mansor said...

cantik ayu..semoga terus berbahagia..

Ayu Zan said...

@Khir Khalid tq en khir. mohon doanya...

Ayu Zan said...

@Mar Mansor aamiin aamiinn kak

thisni3zahata said...

Comey jer ayu. I love kaler tudung ayu..masa majlis bertandang sy kat KB dolu2 pun sy amik kaler itu. songket..huhu