Nuffnang

10 September 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 10 : Apa di dalam handbag Ayu Zan

Assalamualaikum.

Apa yang ada dalam henbeg ayu?


1- Purse
2- Kunci kereta & Rumah. - Kura-kura tu kunci kereta. Yang keychain rumah tu, kunci rumah.,
3- Pen
4- Minyak Kayu Putih
5- Susu Kambing Dherbs
6- Bedak
7- Lipbalm
8- Sealer (dat pink purple tu) kalau beli biskut or makanan, boleh ayu seal tak masuk angin. heee.. :0
9- Handphone(tiada dalam gambar sebab buat snap gambo beg)

Sekian itu aje. sikit je ek? tu pun penuh. pasal henbag pun bukan besar...tu pun kekadang ayu tumpang sling bag somi. malas nk bawak sejak mengandung ni.hehe

Jumpa cabaran seterusnya.
#kbba
#kelabbloggerbenashaari
#cabaran30hari

Entri Cabaran 30 Hari :


8 comments:

sinuha said...

Eh,Smart jugalah letak Sealer dalam handbag. Tak pernah terfikir pulakk.
Nice Sharing sis :)

nadia mansor said...

alahai handbag comel betoll..dah macam wallet ha.. hihi

calrase patrick said...

terbaik :)

calrase patrick said...

terbaik :)

calrase patrick said...

terbaik :)

calrase patrick said...

terbaik :)

ros_reeza said...

minyak kayu putih tu Ros pun suka.. hihi.. comelk an botol dia warna hijau :) hihihi

azizah :) said...

tu dia handbeg comel.. brg kemain banyak di sumbatnyaa