Nuffnang

13 September 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 13 : 5 Blog Kegemaran Ayu Zan

Susah gak soalan ni. Sebab terlalu banyak blog yang ayu suka.

:)

antaranya ialah :

1-  http://www.benashaari.com/

Tentu korang tau blog siapa ni. Sangat terinspirasi dengan beliau sejak bertahun dulu ayu blogging dengan blog lama. selalu jadi silent reader je. baca kisah kisah dan sharing dari beliau.

2- http://sebarkanbahagia.blogspot.com/

Blog milik ustazah fatimah syarha. Sangat berinformasi.

3- http://www.hasrulhassan.com/

HH ni pun ayu suka. sebab beliau banyak bantu ayu mengenai skills berblog. mengenai keyword-keyword. tu semua banyak bantu ayu.

4- http://saifulislam.com/

Blog ni milik ustaz hasrizal.. tentu korang kenal kan? Sangat berinformasi. Yela.. kite ni ilmu ciput di dada.. haruslah suka pada blog-blog begini.

5- http://www.ayuzan.com/

Blog sape kah? hihihi. blog sendiri. Mestilah suka dan sayang blog sendiri kan. hihihi


Entri Cabaran 30 Hari :

11Wishlist!