Nuffnang

20 September 2014

barut gantung selesa untuk bayi

Assalamualaikum

Baru jinak jinak mengambil tempahan barut tali dari rakan terdekat, sekarang ada permintaan barut gantung pula.
sample

Jadi, kite try ler buat 1 sample dan tunjuk pada pelanggan yang tanya tu. Oh, pelanggan tu kawan ayu jugak. 

order dari beliau

Baby dia tak muat dah nak pakai barut beli kat kedai. Dan alang alang tempah,dia nak jenis gantung bole tahan lama sikit katanya.

Alhamdulillah dia setuju nak order 5 pcs dari ayu. Permulaan yang baik dah kot. Haritu punya order lain dari kawan utk barut tali ada yang dah siap dan nak pos. Dan ada yang tengah dok siapkan juga ni untul coming baby dia tempah 12 pcs. :)

Ok untuk barut gantung ni, ukuran dari atas leher ke bawah tu 9" . dan lebar bawah dia dalam +- 14".

barut gantung tempahan rakan
Untuk material flannel : rm34-5 helai
Kalau cotton : rm30-5 helai

Poslaju rm6 semenanjung dan rm9 ss yer.
Nak COD sekitar JB(permasjaya) dan Muar yer.

Apa2 bole email ayuzan@hotmail.com atau sms 0103787836

Tq ngeee.. :)

6 comments:

Cik Mun said...

barut gantung tu mcm mana?

Dkna Abza said...

ikat kat leher baby ker?

Dilaella Ella said...

comelnya barut gantung, moga bisnes berjalan lancar :)

Miss Sasu said...

salam perkenalan.

jom ke blog saya. kisah saya & tips kurus.

thanks :)

Sya Mimie said...

Mcm mna rupa bby bila pkai brut ni eh.. Xpnh tgk .. Bby kita pula xselesa pkai barut.. Dia rimas mulalah melalak.. Hehe
Thniah ayu dh dpt jd kn ia sbg bisnes.. :)

azizah :) said...

terbaik la ayu pandai buat.. jijah dulu hakimi pon xguna barut tu sbb xmuat.. dan terus bagi pakai barut gantung ni.. beli ja