Nuffnang

01 September 2014

DIY Hanging Towel

Assalamualaikum

Entry lepas ayu share tuto buat hanging towel kan.. Ni ayu buat beberapa jenis hanging towel. Hanging towel ni kena diy ikut kat mana kite nak gantung. Kalau nk selamat. Diy versi bertali. Boleh je ikat kat mana-mana. Hehe

Ni semua ayu test je. Memang terbesar kecik sesuka hati lah. Nanti rajin-rajin boleh buat lebih, pastu buat GA untuk kawan2 blog. Hihi. Yang sekarang ni jahit lintang pukang. Nak jadikan hadiah malu ler. Hihi.

14 comments:

adyna said...

Cantik ;) , nnt lama2 kemas la jahitan nye, tgk kat kedai mahai jugak harga nya ;)

memmet lenggeng said...

ok jugak la tu, reti buat, kena macam akak ni, baju anak koyak pun hubby yg jahitkan..hihihihi

Sya Mimie said...

Asslmkm ayu.. Rjin ayu buat bnyk2 kn.. Tgk mcm mudah je.. Tp tu la.. Klau x rjin, x menjadi jgk.. :)

Siti Rohaida Yusof said...

comelnya ayu...ayu buat ke nie..bleh la tempah..hehe

Dilaella Ella said...

comel dan kreatif :)

Ayu Zan said...

Btul tu awak. Kt kedai mahal..

Ayu Zan said...

Untung akak. Hubby pndai jahit..

Ayu Zan said...

Waalaikumsalam mimi. Kalau time rajin..gini la gayanya.hehe

Ayu Zan said...

Haah kak. Ayu buat. Hihi.segan nak buat jual. :) nnt kite molekkan jahitan, in sha allah buat jual.

Ayu Zan said...

Tq dila. :)

Adinda Baizura Mazlan said...

Blogwalked!

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

azizah :) said...

menarik jugak yunk. jimat nak beli tau..

Mar Mansor said...

jahit sendri lagi jimat kan..akak selalu beli je..adui..
cantik hasil kerjanya tu

Azhafizah Md Nor said...

cantik la ayu buat..kemas je kot ayu buat :)