Nuffnang

22 September 2014

Free Sample - MAM Breast Pad

Assalamualaikum

Sejak kandungan memasuki fasa 6bulan ni, ayu mula dah mengisi form untuk dapatkΓ n sample percume berkaitan produk ibu dan anak.



Ni yang pertama ayu dapat. Rasanya tak sampai 2 weeks request dah pun sampai sample MAM breast pad beserta pamplet produk-produk mereka. Bagus team MAM ni sebab servis memberikan sample pun pantas..

Kalau ada yang nak sample free macam ni, boleh emailkan hajat anda ke :hello@mymambaby.com

Laju je dorang reply nanti. Ayu email minta sample 13/9, 22/9 dah ada dalam peti surat dah samplenya.

:)

Nanti kalau ada sample lain sampai, ayu share lagi ya.

Untuk keberkesanan MAM breast pad ni, lepas bersalin baru dapat test. :)

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagus kan

IntaNBerliaN said...

bagus ni.. macam nak mintak gak la.. hihi

Ayu Zan said...

Sesuai sgt kak ina mintak. Hehe

Sya Mimie said...

Asslmkm ayu.. Waaa.. Leh dpt sample ye.. Nk email kata apa eh? Coz nk try jgk prduk ni..

Ayu Zan said...

Wsalam mimie. Ayu cakap...lbh krg gini.. Im 6month pregnant now, may i request sample for breastpad of your brand? This is my details :

Nama:
Alamat:
No.tel:

Dilaella Ella said...

bestnya dapat sample free :)

Sya Mimie said...

Oo.. Buat ayt simple gitu eh.. Blh la karang ayt simple nti. Pnting jgk bnda alah ni..
Thanks ayu.. :)

IbuNoey said...

wah..mcam nak test jer..thanks for the sharing..;)

azizah :) said...

jijah tak pregnant pon suka mintak benda free2 ni..hahahah

azizah :) said...

jijah tak pregnant pon suka mintak benda free2 ni..hahahah

memmet lenggeng said...

bagus juga ni...

Siti Asiah said...

Asiah pun mintak gak, mmg cepat dia reply kan...mmg terbaikkk...;)