Nuffnang

27 September 2014

Free Gift & Sample - Mom & Baby Expo di Persada, Johor Bahru

Assalamualaikum

harini ayu berkesempatan shopping barang baby di Mom & Baby Expo , Persada Johor Bahru.
Macam yang dijangka lah, super duper ramai orang. Bersempit-sempit lah nak beli belah even datang jam 10 pagi.

Entry permulaan ni ayu share apa free gift & sample yang ayu dapat ya.

Eh eh. sejak sejak nak dapat baby ni suka betul dengan benda free.,..hahha


gift semasa pendaftaran

Masa pendaftaran ayu dan suami dua-dua beratur. Gigih suh suami isi sekali, maka dapat lah 2 beg goodies ni. hehehe. dalam dia isi mug, sample laurier overnight x 2 pcs, fiffy baby wipes, susu enfagrow perisa vanilla 3 kotak. Dapat 2 set. Berbaloi weh beratur panjang. kikikiki


Seterusnya :

Pureen 

Ayu shopping paling banyak kat pureen kot. 2x buat bayaran sebab ada aje benda lupa. hihi. so, belian yang memula tu melebihi 100 kot, dapatlah set kit kecil mandian baby, baby wipes antibacteria & bottle cleanser. Second round dah mula sikit dah beli, so dapat lah juga baby wipes dan bottle cleanser lagi. 

Tollyjoy
Tollyjoy ayu beli tak banyak mana. tapi dapat gak bottle cleanser kecil, face towel dan mandian baby top to toe kecil dan juga dapat disposable breastpad.. hihi. suka betulll...

Fiffy
Haa.. fiffy ni banyak beli ok. tapi dapat 1 je. bottle cleanser je. tapi besar sikit. sesuai la bawa g travel. 

Drypers
Actually tak lah murah bila dok survey balik. Tapi kami beli gak sikit sebab dah ternampak ramai sangat orang beli diapers kan. hehe. dapat lah baby swaddle. ye kot bedung. jenis zip zip tu. untung gak.

Diapers Goo.N & Merries
Ada baca mengenai diapers goon & merries ni. katanya bagus. biasanya produk jepon memang bagus kan. So, ayu request newborn punya sample lah. Goon dapat 2 pcs dalam pack tu. Merries dapat 3 pcs/pack.


Itu jela kot. 

yela, dah belinya kat brand tu je. So, dapat free gift pun tu jela. hihihihi..pun seronok amat dah.

nanti free-free ayu citer ayu beli apa ye. Ala.. baru start beli barang baby, so, baru yang basic basic je. hehehe..

10 comments:

Sya Mimie said...

Bab dpt free gif ni la orng laju nk kn.. Hehe

Tasha Aqisha said...

salam.. done follow sini..
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/09/contest-blog-comel-by-shedaucu.html

IbuNoey said...

kalau pergi expo,dapat free gift tu yang best..wah,beli drypers free swaddle eh?untunglah..;)

azizah :) said...

bab free gift mmg jijah suka tu.. tak pernah tau jijah g expo2 camni..

azizah :) said...

bab free gift mmg jijah suka tu.. tak pernah tau jijah g expo2 camni..

memmet lenggeng said...

bagus jugak dapat free sample ni, kadang-kadang boleh jimat belanja

fadhil eda said...

follow sini

http:eurukaseven.blogspot.com

Mar Mansor said...

bestnye dapat free gift..akak tak berkesempatan nak pegi

Fhatin Amelia said...

wah bestnya shopping brg baby hehehe sy bila-bila masa pun suka benda free :DD

Fhatin Amelia said...

wah bestnya shopping brg baby hehehe sy bila-bila masa pun suka benda free :DD